Fazer x Novita Sukkalehti on ilmestynyt!

Upeita uutisia! Keväällä avautui Novitalla suunnittelukilpailu, jossa pyydettiin suunnittelemaan Novitan langoilla neulottavia villasukkia, joihin käytettäisiin inspiraationa Fazerin tuotteita. Jo ennen sitä olin ideoinut erilaisia karkkeihin liittyviä sukkamalleja, joten koin että nyt, nyt on ihan pakko osallistua! Osallistuin kaksilla sukilla - Super Salmiakki -sukilla ja Missä X -sukilla. Super Salmiakki -sukkani valittiin 1.9. ilmestyneeseen ekaan lehteen, mikä on aivan mahtavaa!!! Hei, ja vielä kansikuvaksi!

Näin Novita kertoo Fazer x Novita Sukkalehdestä: 

Syksyn taatusti herkullisimmassa sukkalehdessä Fazerin rakastetuimmat karkkibrändit hyppäsivät villasukkiin! Tuhti lukupaketti sisältää peräti 48 toinen toistaan makeampaa sukkaohjetta, joista suosikkinsa löytää varmasti jokainen makeisten ystävä sekä salmiakkihiiri. Fazer x Novita Sukkalehden upeat ohjeet ovat lukijoiden suunnittelukilpailun satoa sekä tämän hetken kiinnostavimpien neulesuunnittelijoiden makeissukkia, joista löydät kokoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Näyttävien kirjoneuleiden lisäksi sukkien tekniikkana on käytetty myös palmikkoa, pitsiä ja kirjontaa ja kaikissa hehkuvat Novitan lankojen herkullisimmat karkkivärit! Nyt syksyllä ilmestyvässä lehdessä suunnittelijoita ovat inspiroineet Fazerin suosikkimakeiset ja nostalgiset karamellit, tammikuussa 2023 oman julkaisunsa saavat suklaat, lakritsit ja keksit.

Jokaisesta myydystä Sukkalehdestä lahjoitetaan 1 € SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuelle.

Aivan mahtava kilpailu, ja lehti. Mukana on valtavasti houkuttelevia malleja, joita neuloessa kuluukin pimenevät syysillat oikein mukavasti. Kiitokseni kilpailun järjestäjille @fazersuomi ja @novitaknits. Alla vielä isompi kuva Super Salmiakki -sukistani. Kuvat on ottanut @annawallendahr.


Ihania neulontahetkiä!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkautta ja piikkilankaa -sukat

Lasten kissa- ja koirasukat

Metsän siimeksessä -sukat